پترو سازه تدبیر گستر (پتساکو)

طراحی ساخت انواع قطعات، مهندسی معکوس، ثبت سفارش و واردات و صادرات

پترو سازه تدبیر گستر (پتساکو)

طراحی ساخت انواع قطعات، مهندسی معکوس، ثبت سفارش و واردات و صادرات

پترو سازه تدبیر گستر (پتساکو)

شرکت پتساکو با 10 سال سابقه مهندسی معکوس و ساخت انواع تجهیزات صنعتی نظیر انواع پمپ، گیربکس، مخزن، ولو و غیره و ماشین آلات صنعتی و قطعات یدکی مربوطه با هر نوع متریال مانند انواع آلیاژها، سوپر آلیاژها، فلز، غیر فلز، برنج، پلیمر، لاستیک، پلاستیک از روی نقشه ساخت یا نمونه موجود با روش های مختلف ساخت مانند ریخته گری، ماشینکاری، تراشکاری، فرزکاری، تزریق و غیره در خدمتتان کارخانجات و صنایع معظم کشور می باشد. .

پمپ پیستونی (Piston Pump)

پنجشنبه, ۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۰۴ ق.ظ

پمپ های پیستونی از نوع پمپ های جابه جایی و رفت و برگشتی هستند. معمولا این پمپ ها در طرح ها و اندازه های مختلفی وجود دارند و همین امر سبب کاربرد فراوان آن ها در صنایع مختلف شده است. با توجه به شرایط می توان این پمپ ها را به گونه ای طراحی کرد که فشار بالایی به وجود آورد و یا فقط باعث انتقال سیال بدون ایجاد فشار شوند.

نحوه عملکرد پمپ های پیستونی

پمپ پیستونی شامل سیلندر(Cylinder)، پیستون(Piston)، شیر ورودی (suction valve) و شیر خروجی (discharge valve) است. پیستون به وسیله دسته ای که یک سمت آن بر روی چرخ دواری قرار گرفته است، در جهت بالا و پایین حرکت می کند. هنگامی که حرکت پیستون رو به بالا است، دریچه خروجی در اثر مکش و نیروی ناشی از برگشت جریان از مجرای خروجی بسته شده و در اثر نیروی مکش ایجاد شده در داخل سیلندر، دریچه ورودی باز و مایع به درون محفظه پمپ مکیده می شود. هنگامی که پیستون به طرف پایین حرکت می کند، دریچه ورودی بسته شده و درچه خروجی باز می گردد و سیال محبوس در محفظه و تحت فشار پیستون به مجرای خروجی انتقال می یابد. تکرار این عمل سبب انتقال سیال از یک محل به محل دیگر می شود. سیلندر باید به شکلی آب بندی شده باشد که مایع نتواند به خارج نشت پیدا کند. هر حرکت رفت پیستون را یک کورس(Stroke) و مسافتی که پیستون طی می کند را کورس حرکتی می نامند. به دلیل این که در پمپ های رفت و برگشتی جابه جا شدن مایع به طور متناوب انجام می گیرد، حرکت مایع در لوله خارجی و دستگاه های دیگری که در سر راه هستند، ضرباتی وارد می نماید، برای کاهش شدت ضربه ناشی از متناوب بودن جریان باید راه حلی به کار بریم.

یکی از راه های کم کردن شدت ضربه، به کار بردن یک مخزن اکومولاتور (accumulator) در سر راه خروجی پمپ های رفت و برگشتی است. مساله مهم در به کار بردن مخزن هوا این است که امکان دارد هوای موجود در مخزن به مرور جذب آب شده از میزان آن کاسته شود. اگر این عمل همچنان ادامه یابد و هوای از دست رفته تأمین نشود، مخزن پر از آب شده و کار خود را انجام نخواهد داد. برای تأمین هوا بهتر است که در قسمت بالای مخزن یک شیر یک طرفه (one way valve) کار گذاشت.

یکی دیگر از راه های کم کردن شدت ضربه، به کار بردن پمپ های دو اثره (dual acting) است. پمپ های دو اثره را به دلیل کم شدن شدت ضربه و ظرفیت بیش تر و یکنواخت کردن بهتر جریان خروجی، بیش تر از پمپ های یک اثره(single acting) به کار می برند. معمولاً برای انتقال مایعات و مواد سیال از عمق های زیاد، شیر یک طرفه ای را در مجرای ورودی پمپ قرار می دهند که این شیر، مایع را در مجرای ورودی محبوس نموده و با باقی گذاشتن مقدار کمی آب در محفظه پمپ باعث راه اندازی ساده تر پمپ می شود.



راه های ارتباط با پتساکو:     تلفکس: 44841229-021   ایمیل: petsacotf@gmail.com

برای مشاهده جزئیات بیشتر درباره ما به نشانی وب سایت ما مراجعه نمایید:

http://petsaco.ir/ 

(کلیک کنید)


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی